Medlemsinfo

Her på medlemsinfo vil det være muligheten til å stille spørsmål på siden rundt hva du måtte lure på, og vi vil kunne svare på veggen. Er det noen spørsmål du ikke vil stille på veggen, så kan du sende oss en mail på post@spartafans.no.
På samme sted vil det komme informasjon om tilbud som våre medlemmer kan benytte seg av samt når eventuelle busser går til bortekamper. Det vil være et sted hvor informasjonen fra klubben kommer ut, og derfor oppfordrer vi våre medlemmer til å holde seg oppdatert her.

Mange fordeler som medlem

Som medlem vil du ha mange fordeler, og det er ikke bare det sosiale det går på. Det vil være rabatterte priser på inngangsbilletter inn til hallen, og supporterutstyr vil du få til en god pris. Du vil også stille lengre fram i køen på bussene som drar til våre bortekamper.
Her på siden kan du også være med i vårt forum, og det vil være åpent for å være med i diskusjoner hvis du er medlem. Måten du kan diskutere på forumet er ved å registrere deg med e-post, så vil du få en bekreftelse av oss. Da klikker du på linken for å verifisere deg, så blir du dirigert tilbake til siden.
Hvis du er interessert i å bli medlem av Sparta og fanklubben vår, så kan du sende oss en e-post på medlem@spartafans.no. Det vil være en kontingent i året på 550,-. Da vil du også motta alle brosjyrer og blader vi sender ut årlig. Sammen med alle de gode avtalene du får er dette en veldig god deal for deg.